Over mij

Die kale, dat ben ik. Samen met m’n vrouw en twee van onze drie kinderen. Onze jongste zoon was er die dag niet bij. Geweldige schik hadden we op de Boomstam Wild Waterval in Hellendoorn. Vol enthousiasme gingen we naar boven om vervolgens vol spanning van een steile glijbaan af te roetsjen en dit af te toppen met een verfrissende koudwater “douche”. Heerlijk die sensatie ūüėĀ

Toegewijd

Aandacht voor jou. Gedreven om jou te begeleiden in het ontdekken van jouw antwoorden. Waar wil je van weg? Waar wil je naar toe en wat houd je tegen?

Open

Zonder oordeel sta ik open voor jouw persoonlijke verhaal. Op zoek naar nieuwe inzichten die jou helpen te komen waar je wilt zijn.

Coach behulpzaam

Behulpzaam

Bied ik jou de handvatten naar jouw persoonlijke groei. Houd ik jou een spiegel voor en begeleid ik je in de stappen om jouw doel te bereiken.

Over Youri Hazeleger

Begin 2021 kreeg ik een burn-out. De tank was leeg. Lange tijd had ik te veel op mijn bordje genomen en gekregen die me te veel energie kostte. Ik heb zeg maar een soort “can-do mentaliteit”. Niet lullen, maar poetsen. Daar is ook niks mis mee. Tenzij, zoals in mijn geval, je erg veel oppakt, geen ruimte laat om klappen op te vangen en niet luistert naar je lichaam en je hart niet volgt.

De kracht van je geest
De wijsheid van je lichaam
De richting van je hart

Uiteindelijk heb ik het roer omgegooid. In plaats van alleen te vertrouwen op de kracht van mijn geest, ben ik gaan luisteren naar mijn lichaam en mijn hart gaan volgen en ben ik voor mezelf begonnen als lifestyle, stress en burn-out coach.

Achtergrond

Na mijn opleiding Commerci√ęle Economie aan de HAN in Arnhem ben ik aan de slag gegaan bij de auto-importeur PON in Leusden. Tijdens de bekleding van diverse commerci√ęle en leidinggevende functies heb ik mijn master NIMA C strategische marketing behaald.

In deze jaren ontdekte ik mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling. Of liever gezegd persoonlijk leiderschap. Naast dat ik met mezelf aan de slag mocht, mocht ik in mijn leidinggevende functies ook aan de slag om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling. Een heerlijk proces. Voor een verder verdieping in de materie en een verbreding van mijn vaardigheden heb ik in 2020 de opleiding tot professioneel coach gevolgd aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel.

Kwaliteit

Kwaliteit en kwaliteitsontwikkeling vind ik van groot belang. Daarom heb ik mij aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches het NOBCO. Ik werk volgens hun ethische code. In geval van klachten is het mogelijk om gebruik te maken van de klachtenregeling. Wil je meer weten over mijn opleiding en werkervaring? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel.

Burn-out

Door mijn eigen burn-out ontstond de behoefte om anderen te helpen met het herstellen van een burn-out. De vele valkuilen waar ikzelf in ben getrapt, wilde ik anderen besparen. Daarnaast merkte ik dat het herstellen van burn-out niet heel ingewikkeld is. Tenzij je weet wat je moet doen. Omdat het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden, ben ik gestart als ondernemer. Gezien mijn coach en marketingachtergrond en daarbij de overtuiging dat je trouw moet zijn aan je eigen idee√ęn, was de HERSTEL-IN-12-WEKEN-methode al snel geboren.

Locatie

Afhankelijk van je eigen wensen en behoefte en het weer kan de coaching op verschillende plekken plaatsvinden. Zo heb ik een geschikte ruimte bij HNK op de Bennekomseweg¬†in Ede. We kunnen ook bij je thuis afspreken of buiten in de natuur. Als het weer er zich voor leent, heeft een wandeling in de natuur in ieder geval mijn voorkeur ūüôā