Geen plezier meer in werk

Heb je geen plezier meer in je werk? Staan de veranderingen binnen je bedrijf je je niet aan? Dit heeft mogelijk gevolgen voor jouw positie en die onzekerheid knaagt aan je. “Wat zijn de gevolgen voor de inhoud van mijn werk?”, vraag je je af. Ik hoop wel dat ze zich dit keer aan hun afspraken houden.

Geen plezier meer in werk

Of heb je last van een te hoge werkdruk? Stelt het bedrijf in jouw ogen te hoge doelen? Je doet je uiterste best. Je hebt al aangeven dat het veel te druk is, maar je leidinggevende geeft geen gehoor. Bovendien worden je prestaties niet gezien en voel je je niet gewaardeerd.

Of ben je juist op zoek naar meer uitdaging? Je bent op zoek naar de volgende stap. Binnen je bedrijf heb je geen zicht op duidelijke doorgroeimogelijkheden. Wat moet ik nu? Binnen dit bedrijf heb ik geen perspectief, maar ik heb zulke leuke collega’s. Wat wil ik nu?

Geen plezier meer in werk – bij je huidige werkgever

Loopbaancoach Ede

Ben je woonachtig in de regio Ede en ben je op zoek naar een loopbaancoach? Of wil je meer weten over het antwoord op de vraag: Geen plezier meer in werk? Neem dan contact op met Hazeleger Coaching of zie loopbaancoach Ede.

Lees ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.