Wat levert loopbaanbegeleiding op?

Je bent bijna afgestudeerd en hebt geen idee wat je daarna wilt gaan doen. Of je bekleed momenteel een functie bij een werkgever, maar twijfelt of dit het nu is. Je hebt in ieder geval een vraagstuk omtrent je loopbaan. Een vraagstuk waar je zelf na lang denken niet uitkomt. Ook goedbedoelde adviezen van de mensen om je heen sluiten niet aan. Dan overweeg je wellicht loopbaanbegeleiding. Maar je vraagt je wellicht af: wat levert loopbaanbegeleiding op?

Wat levert loopbaanbegeleiding op
  • Tijd voor jouw vraagstuk
  • Inzicht en gevoel bij de situatie waar je weg van wilt
  • Inzicht en gevoel bij jouw droombaan
  • Motivatie om de volgende stap te zetten
  • Nieuwe inzichten ten aanzien van je gevoel, belemmerende overtuigingen en beslissingen die je zult moeten nemen
  • Nieuwe stappen naar meer werkplezier
  • En uiteindelijk succes!

Tijd voor jouw vraagstuk

Je hebt waarschijnlijk zoals velen een druk leven met je werk, sport en allerlei sociale activiteiten. Tijd om echt stil te staan bij je eigen vraagstuk beperkt zich wellicht tot minuten die tussen de bedrijven door in je hoofd afspelen. Minuten die telkens weer tot de zelfde uitkomt leiden. Een uitkomst waar jij niet mee geholpen bent. Als je kiest loopbaanbegeleiding, kies je ook meteen voor tijd voor jezelf. Tijd voor jouw oplossing.

Inzicht en gevoel

Een loopbaancoach helpt je om stil te staan bij de situatie waar je weg van wilt en de droombaan die je wenst. Door deze twee situaties naast elkaar te doorvoelen zorgt dat voor een duidelijke polarisatie en meteen voor een motivatie om dat pad daadwerkelijk te gaan bewandelen.

Nieuwe stap naar succes

Samen met een loopbaancoach kom je dus tot nieuwe inzichten, wordt je gemotiveerd en wordt je geconfronteerd met beslissingen die je zult moeten nemen. Kies je voor het discomfort van het oude vertrouwde. Of kies je voor nieuw werkgeluk en succes?

Dus wat levert loopbaanbegeleiding op?

Loopbaanbegeleiding levert je dus tijd voor jezelf op. Nieuw inzicht in je gedachten en gevoel. Motivatie om de volgende stap te zetten of het oude vertrouwde te accepteren. Loopbaanbegeleiding leidt uiteindelijk tot meer werkplezier. Wil je meer weten over de vraag: wat levert loopbaanbegeleiding op? Neem dan contact op met Hazeleger Coaching.

Lees ook