Loopbaancoach traject

Overweeg je een loopbaancoach in te schakelen? Dan wil je waarschijnlijk ook weten hoe een loopbaancoach traject eruit ziet. Lees hier meer over in onderstaand artikel.

Loopbaancoach traject

Een loopbaancoach traject omvat gemiddeld 4 tot 6 gesprekken. Daarnaast krijg je diverse thuiswerkopdrachten mee. Ook loopbaantest en het opstellen van een concreet loopbaanplan maken onderdeel uit van het traject. Met een keer in de twee weken een gesprek is de looptijd van een traject circa drie maanden.

Resultaat loopbaancoach traject

  • Je weet welk werk bij je past (beroepsprofiel),
  • Een scherp beeld van jouw drijfveren en talenten, je sterke punten en ambitie (persoonsanalyse),
  • Je leert jezelf succesvol op de arbeidsmarkt te presenteren,
  • Je hebt een concreet actieplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Loobaantests en opdrachten die je tussen de gesprekken meekrijgt, werk je in alle rust thuis uit.

Bewezen aanpak, concreet resultaat

Een loopbaantraject resulteert in zelfkennis. Bovendien geeft het inzicht in wat je de wereld te bieden hebt. Rn zicht op welke loopbaan het best bij jou past.

Ik zorg er voor dat je focus niet ligt op functies. Het gevaar zit er namelijk in dat als je in functies denkt, dat je in beperkingen denkt. Je leest dan allerlei vacatures waarvan je denkt:

  • Verkeerde opleiding
  • Geen ervaring
  • Dat gaat nooit lukken

Ontdek liever hoe jouw persoonsprofiel past met een functie.

Daarom draai ik het in mijn loopbaancoach traject om. Het gaat er niet om of jij in een functie past. Het gaat er juist om welke functie bij jou past. Denken in functies en kijken naar functies komt pas aan de orde als je exact weet wat je wilt. En dat op basis van jouw persoons- en beroepsprofiel.

Loopbaancoach Ede

Ben je woonachtig in de regio Ede en ben je op zoek naar een loopbaancoach in Ede? Of wil je meer weten over het loopbaancoach traject? Neem dan contact op met Hazeleger Coaching of zie loopbaancoach Ede.

Lees ook