Loopbaanbegeleiding Ede

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding Ede. Een loopbaanbegeleider die je verder helpt. Neem dan contact op met Hazeleger Coaching.

Ben je op zoek naar goede loopbaanbegeleiding in Ede? Een loopbaanbegeleider die je helpt met het vinden van antwoorden op vragen zoals: Wat wil ik nou eigenlijk? Wat vind ik leuk? Over welke vaardigheden beschik ik? Wat moet ik doen om daar te komen? Op basis van jouw talenten en persoonlijke groeitraject krijg jij de juiste hulp om de juiste keuze te maken.

Loopbaanbegeleiding Ede

Loopbaanbegeleiding Ede voor een nieuwe uitdaging

Toen je in je huidige functie startte was je waarschijnlijk nog heel enthousiast en zat je vol energie. Je kon nog een hoop nieuwe dingen leren en groeien als persoon. Nu jaren later merk je waarschijnlijk dat je niet meer zoveel plezier hebt in je werk. Er zit weinig uitdaging meer in of misschien loop het allemaal niet meer zo lekker. Je bent toe aan iets anders. Maar wat dan?!

Wat is loopbaanbegeleiding?

Om een goed beeld te krijgen bij loopbaanbegeleiding, is het handig om eerst stil te staan bij begeleiding oftewel coaching. Een coach is een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Iemand die je laat stil staan bij de situatie waar je echt weg van wilt en je begeleidt naar de situatie waar je blij van wordt. Deze eerste stap levert vaak waardevolle nieuwe inzichten. Bovendien motiveren deze inzichten voor vernieuwing van jouw situatie. Een coach is daarmee iemand die je helpt om je persoonlijke doel te bereiken, iemand die je op weg helpt om dat doel effectiever en vaak ook sneller te realiseren.

Een loopbaanbegeleider helpt je bij het herontdekken of ontdekken van een passende en gewenste loopbaanrichting. Een richting waar jij blij van wordt. Met coaching door een ervaren gekwalificeerde loopbaanbegeleider kom je sneller achter de oorzaken van jouw situatie en ben je eerder bij het antwoord op de vraag: wat wil ik eigenlijk?

Lees ook