Kosten loopbaanbegeleiding

Ben je geïnteresseerd in kosten loopbaanbegeleiding? Hazeleger Coaching hanteert een uurtarief van 90 Euro per uur. De gemiddelde kosten van een loopbaanbegeleiding variëren van 80 tot 200 Euro per sessie.

Kosten loopbaanbegeleiding

De gemiddelde kosten voor loopbaanbegeleiding zijn 90 Euro per sessie. Als je een loopbaanbegeleiding inschakelt, besteed je waarschijnlijk tussen 80 tot 200 Euro per sessie. De prijs van loopbaanbegeleiding kan sterk verschillen. Bij Hazeleger Coaching hanteren wij een tarief van 90 Euro.

Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn belastingaftrekbaar, met uitzondering van reiskosten. Let er op dat de nota’s daadwerkelijk zijn betaald in het jaar waarover de belastingaangifte wordt gedaan. Alleen dan zijn de kosten aftrekbaar. Wel geldt er een drempel van € 250,-.

Loopbaanbegeleiding begeleidt je in het proces naar nieuwe werkplezier. Loopbaanbegeleiding schakel je dan ook in situaties waarin je werkplezier onder druk staat. In situaties waarin je zelf niet tot een oplossing komt. Hoe lang je er ook over nadenkt of ‘s nachts ook ligt te piekeren.

Het is een proces waarin de begeleider je meeneemt in de zoektocht naar de antwoorden op je eigen vragen. Antwoorden die je uiteindelijk zelf gaat vinden. Loopbaanbegeleiding biedt je namelijk geen kant-en-klaar advies. In een aantal sessie ga je samen et de loopbaanbegeleider op zoek naar de oplossing. Naar jouw droom, naar de baan waar jij een warm gevoel bij krijgt. Naar jouw belemmerende overtuigen en naar nieuwe inzichten. Om uiteindelijk tot een oplossing te komen voor jouw vraagstuk en nieuw werkgeluk.

Kosten loopbaanbegeleiding bij Hazeleger Coaching bedragen dus 90 Euro per uur. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Lees ook