Geen zin meer in werk

Heb je geen zin meer in je werk? Waar je eerder nog vol goede moed naar je werk ging, merk je nu dat je moeite hebt met opstaan. Dat je opziet om te gaan werken. Voordat je naar je werk gaat neem je eerst twee bakken koffie. Eenmaal op je werk gekomen, heb je nog flink wat bakken koffie nodig om op gang te komen. Al zuchtend begin je met werken en na een uur kijk je op de klok en zakt de moed je in de schoenen. Je ziet dat je een uur hebt gewerkt en er nog zeven moet. Je bent blij als het twaalf uur is. Tijd voor de lunch.

Geen zin meer in werk

Even uitrusten en bijtanken. Dat is hard nodig. Na de lunch ga je weer aan de slag, maar na twee uur merk je al weer dat je tank leeg is. Je neemt een lekker koek, een blikje cola of iets anders om je energie weer op peil te brengen. En je kunt er weer even tegen aan. Je kijkt regelmatig op de klok en kijkt uit naar het moment dat het vijf uur is. Tijd om naar huis te gaan. Nadat je thuiskomt van je werk, warm je een kant-en-klaar maaltijd op. Doodmoe plof je op de bank en kijk je de hele avond verveelt naar de Netflix. Energie om nog iets te gaan doen, heb je niet.

Loopbaancoach Ede

Ben je woonachtig in de regio Ede en ben je op zoek naar een coach loopbaanbegeleiding? Of wil je meer weten over het antwoord op de vraag: Geen zin meer in werk? Neem dan contact op met Hazeleger Coaching of zie loopbaancoach Ede.

Lees ook