Coach loopbaanbegeleiding

Coach loopbaanbegeleiding. Wat is loopbaanbegeleiding? Wat doet een coach eigenlijk? is dit iemand die mij verder kan helpen?

Coach loopbaanbegeleiding

Een coach loopbaanbegeleiding, loopbaanbegeleiding en loopbaancoach zijn eigenlijk allemaal het zelfde. Ze begeleiden of coachen de persoon die gecoacht wil worden. Het gaat dan om loopbaan gerelateerde vraagstukken waar zij bij geholpen willen worden. Dit gaat dan een stuk verder dan goed bedoelde adviezen van vrienden en familie. Het gaat hier namelijk om een deskundige die opgeleid is om mensen in dit traject te begeleiden.

Een coach loopbaanbegeleiding geeft je namelijk niet hapklare adviezen. De coach helpt je namelijk om de antwoorden in jezelf te vinden. Of spoort je aan om de antwoorden te gaan zoeken. Het is een proces waarin jij wordt aangezet om de situatie waar je weg van wilt op een rationeel en emotioneel niveau in kaart te brengen. Vervolgens is het zaak om de situatie waar je naar toe wilt te gaan ontdekken. Wederom vanuit een rationeel en emotioneel perspectief. Dit alles zonder mogelijke beren op de weg die je mogelijk zelf al zag.

Coach loopbaanbegeleiding zorgt voor beweging

Deze eerste zet zorgt namelijk voor beweging. Van de situatie waar je weg van wilt naar de toekomstige situatie waar je naar toe wilt. Ook de beren die je op de weg ziet zullen later aan bod komen. Niet zelden komt het voor dat je vast zit in vaste denkpatronen. Of dat je last hebt van belemmerende overtuigingen die je weerhouden om de stap naar werkplezier te zetten. Vaak is er namelijk een figuurlijk anker dat je weerhoudt in je eigen geluk. Met behulp van een loopbaancoach lukt het jou om die stappen te zetten. Van probleem nu naar werkplezier in de toekomst.

Coach loopbaanbegeleiding. Wat is loopbaanbegeleiding? Wat doet een coach eigenlijk? is dit iemand die mij verder kan helpen? Ben je op zoek naar een coach loopbaanbegeleiding? Neem dan contact op.

Loopbaancoach Ede

Ben je woonachtig in de regio Ede en ben je op zoek naar een coach loopbaanbegeleiding? Of wil je meer weten over coach loopbaanbegeleiding? Neem dan contact op met Hazeleger Coaching of zie loopbaancoach Ede.

Lees ook