Business coach

Business coach

Wat is een business coach?

Werken met een ervaren business coach is jouw ultieme tool om enorme resultaten te behalen. Veel succesvolle bedrijven en ondernemers vertrouwen op business coaching om beter te worden dan de concurrentie. Als je samenwerkt met Hazeleger Coaching, krijgt je elke 10-14 dagen 1 op 1 sessies en deskundige begeleiding om je 12 tot 18 maanden op koers te houden. Tijdens deze bijeenkomsten:

 • Stelt je duidelijke doelen
 • Brengt je actieplannen in kaart
 • Doorbreekt je beperkende overtuigingen die je tegenhouden
 • Identificeert je kansen en strategieën voor het realiseren van exponentiële bedrijfsgroei

Voor wie is business coaching?

Ben je net met je bedrijf begonnen? En heb je hulp nodig om de juiste koers te varen? Of heb je een gerenommeerd bedrijf en ben je op zoek naar nieuwe groeimogelijkheden? Met een 1 op 1 sessie met Hazeleger Coaching maak je een plan voor exponentiele groei en ongekend succes. Je coach leert jou en je bedrijf kennen en geeft je persoonlijke 1 op 1 begeleiding om je te helpen je grootste doelen te bereiken. Bovendien helpt hij je te voldoen aan de specifieke behoeften van je organisatie. Met meer coaching zul je steeds meer succes ervaren. Het opnemen van business coaching voor elk lid van je management team kan resulteren in exponentiële groei.

Voordelen van een business coach

Van Olympische atleten tot zakelijke en politieke leiders, de besten hebben een coach. Een coach is er niet alleen om je te helpen je doelen te bereiken. Hij begeleidt je onderweg en stimuleert jou en je team voortdurend om nog betere resultaten te behalen. Met je business coach ontdek en doorbreek je alle beperkingen die jou en je bedrijf weerhouden.

Werk met een eersteklas business coach en verwacht:

Inkomsten verhogen

Het verhogen van de omzet is één van de belangrijkste redenen waarom ondernemers op zoek zijn naar een business coach. Leer hoe je vier belangrijke gebieden van je bedrijf kunt optimaliseren om enorme waarde toe te voegen aan je bedrijfsresultaten. Denk hierbij aan: kosten, klantervaring, cultuur en marktfactoren.

Een effectieve leider worden

Effectief leiderschap is essentieel voor elk bedrijf om te gedijen. Een bekwame business coach geeft het goede voorbeeld en demonstreert effectieve leiderschapskenmerken. Bovendien helpt hij je om je eigen leiderschapsvaardigheden op te bouwen. Bouw een road map voor succes en word een ster in uitvoering in welke omgeving dan ook. Met deskundige begeleiding van je business coach, wordt jij de leider van je bedrijf die je wil zijn.

Voorbereiden op moeilijke tijden

Ondernemers moeten altijd voorbereid zijn op de onvermijdelijke eb en vloed van economische en marktomstandigheden. Eén van de voordelen van business coaching is dat je coach je aanmoedigt om je voor te bereiden op moeilijke tijden. Met een ervaren business coach aan je zijde ben je in staat om ijzersterke strategieën te ontwikkelen. Strategieën die je helpen om elke hindernis die je tegenkomt te overwinnen.

Toptalent werven en behouden

Je bedrijf is zo sterk als je team. Toch is het werven van toptalent voor veel ondernemers een uitdaging. Werken met een business coach biedt het perspectief van buitenaf dat je nodig hebt om je team te laten groeien. De samenstelling van je team speelt hierin een leidende rol. De business coaching van Hazeleger Coaching helpt je te leren hoe je een groeicultuur kunt creëren en leiderschap van medewerkers kunt bevorderen. En hoe je high-performers kunt behouden.

Een business coach om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen

Werken met een getalenteerde business coach is je eerste stap naar exponentiele groei voor je bedrijf. Bovendien wordt je team productiever en ervaart je team meer werkplezier. Plan vandaag nog je gratis intake van 30 minuten met Hazeleger Coaching om je doelen te bereiken.

Veel gestelde vragen over een business coach

Werkt business coaching echt?

Van de ondervraagde ondernemers meldde meer dan 85% financiële voordelen. Voordelen die veel hoger waren dan de investering die ze hadden gedaan om een business coach in te huren. 70% rapporteerde verbeterde werkprestaties en communicatieve vaardigheden. Bedrijfsleiders meldden ook een toename van zelfbewustzijn. Eén van de krachtigste “soft skills” die je kunt ontwikkelen om je bedrijfsnetwerk op te bouwen. Aanvullende onderzoeken tonen tevens aan dat het werken met een business coach je helpt om SMART-doelen te stellen en te bereiken. Én om vertrouwen te ontwikkelen in je vermogen om te krijgen wat je wilt.

Wat mag ik van een business coach verwachten?

Wanneer je werkt met een business coach, huur je een ervaren coach in voor duurzame bedrijfsgroei. Je business coach helpt je je bedrijfsvisie helder te krijgen, zodat deze aansluit bij je persoonlijke en professionele doelen. Een coach heeft de zakelijke kennis om door de bomen het bos te zien en je te helpen om je werk op die manier in te richten. Met een bedrijfscoach aan je zijde, krijg je de mogelijkheid om belangrijke hulpmiddelen te gebruiken om je bedrijfsresultaten te optimaliseren. Denk hierbij aan je missie, bedrijfsvoering, financiën, cultuur en algehele gezondheid. Als je met een business coach samenwerkt, ontdekt je een proces voor het aanpakken van uitdagingen, het corrigeren van onevenwichtigheden en het creëren van oplossingen die je bedrijf voorbereiden op lange termijn succes.

Waarom zou ik een business coach inhuren?

Ondernemers en managers besluiten om uiteenlopende redenen om met een business coach te werken:

 • Om je bedrijfsorganisatie te optimaliseren
 • Als klankbord te fungeren
 • Om problemen aan te pakken waar je bedrijf mee kampt

Ben je net met je bedrijf begonnen? En heb je hulp nodig om de juiste koers te varen? Of heb je een gerenommeerd bedrijf en ben je op zoek naar nieuwe groeimogelijkheden? Misschien verlies je personeel of klanten en weet je niet waarom. Of misschien verandert je markt en heb je hulp nodig om de veranderingen voor te blijven. Een ervaren business coach is een mentor die naast je staat om je te helpen elke uitdaging die je hebt aan te gaan.

Hoeveel kost een business coach?

Wanneer je overweegt te investeren in business coaching of enige andere vorm van zakelijke hulp, wil je nadenken over je rendement op je investering en of het rendement dat de kosten rechtvaardigt of niet. Als je met Hazeleger Coaching samenwerkt mag je eersteklas resultaten verwachten. Je wordt gecoacht in alle facetten van het runnen van een bedrijf, van je interpersoonlijke vaardigheden tot je technische knowhow. Wanneer je op de resultaten kunt vertrouwen, worden de kosten van business coaching een middel om een doel te bereiken. Plan je gratis sessie van 30 minuten met Hazeleger Coaching om meer te weten te komen over de kosten van business coaching.

Resultaten van business coaching

 • Verbeterd time management
 • Verhoogde werkprestaties
 • Verbeterde relaties
 • Verhoogde leiderschapseffectiviteit
 • Meer zelfvertrouwen en minder stress
 • Verbeterde gezondheid en blijvende resultaten

Ga voor groei

Wacht niet om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met business coaching van Hazeleger Coaching. Plan vandaag nog je gratis kennismaking van 30 minuten met Hazeleger Coaching om je zakelijke dromen waar te maken.

Neem contact op

Regel nu vrijblijvend je eerste gesprek. Bel nu & maak een afspraak.

Lees ook